021.311.40.46 / 0741.990.365
Te poate ajuta sa renunti la fumat
TIGARA ELECTRONICA
Tigara Electronica, alternativa relativ noua a fumatului clasic, inventata in anul 2003, produsa si ultilizata in masa incepand cu anii 2006-2007, si-a demonstrat eficienta ca adjuvant in efortul de renuntare la fumat, ajutand zeci de milioane de oameni la nivel global, sa renunte definitiv la cel mai nociv obicei din toate timpurile.
Folosita corect si achizitionata din surse sigure, Tigara Electronica este extrem de sigura si contine cu pana la 95% mai putine substante nocive decat tigara clasica
Cele Mai Sigure Tigari Electronice si Lichide sunt considerate cele proiectate si fabricate in Marea Britanie , singura tara in care autoritatile guvernamentale si de sanatate publica, MHRA (Agenția de Reglementare a Medicamentelor și Asistenței Medicale) si Public Health England (Serviciul de Sănătate Publică din Anglia), au efectuat studii riguroase privind efectele tigarii electronice si au asigurat in mod constant  respectarea cu strictete de catre producatori, a tuturor normelor sanitare si de calitate, in procesul de fabricare a Lichidelor pt Tigara Electronica si a Dispozitivelor de Inhalat Nicotina, motiv pt care:

- Lichidele si dispozitivele produse de englezi sunt cele mai sigure si de cea mai buna calitate
- Pana in Anul 2020, peste 2 milioane de fumatori din Anglia au renuntat complet la fumat cu ajutorul tigarilor electronice.
- Peste 4 milioane de englezi folosesc acum tigara electronica in locul celei clasice, imbunatatindu-si semnificativ calitatea vietii.


TIGARA ELECTRONICA

Garantie

Garantia pentru baterii variaza intre 30 zile si 6 Luni incepand cu data achizitiei produsului.


Garantia pentru aparate variaza intre 30 zile si 1 An

 

Atomizoarele sunt considerate consumabile si nu beneficiaza de garantie

 

Garantia nu acopera defectiuni datorate unei utilizari improprii sau interventii/reparatii neautorizate efectuate de client: scurt-circuitare, imersie in lichide, lovituri, insurubari fortate etc.

Preluarea si returnarea produsului aflat in garantie vor fi efectuate de SC WEB DEALS SRL detinatorul site-ului Vape.ro

 

Majoritatea produselor comercializate, prin specificul lor, sunt produse consumabile si beneficiaza de garantia de functionare la livrare – produsele livrate care sunt nefunctionale in momentul receptiei sunt schimbate in garantie iar daca nu mai exista produs identic, in functie de decizia clientului, vor fi schimbate cu alt model sau se ramburseaza contravaloarea.

 

Conform legii 449/2003, republicata, bateriile, incarcatoarele si adaptoarele de priza beneficiaza de o garantie de 1 luna (30 zile) de la data ridicarii produselor, pe baza facturii si a dovezii de plata. Vape.ro ofera o garantie de 90 zile pentru unele produse din categoriile respective


Pentru a putea beneficia de garanție, la trimiterea produsului in service, trebuie să prezentati următoarele:

1. Factura de achizitie a produsului in original sau copie

2. Accesoriile si documentatia cu care a fost livrat produsul

3. Descrierea defectiunii produsului


Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi făcută in cadrul unei perioade de timp, stabilită de comun acord, in scris, intre vanzător şi consumator, luandu-se in considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a predat produsul vanzătorului ori persoanei desemnate de acesta pe baza unui document de predare-preluare."


Este recomandabil să aduceti produsul in service in ambalajul original, pentru a asigura integritatea acestuia in perioada de garanție (inclusiv la transport).

Produsele sunt identificate in certificatul de garanție comercială pe baza denumirii comerciale, a codului și a numărului de serie unic (Serial Number - S/N). Ștergerea seriei (Serial Number - S/N) parțială sau totală de pe produse duce la pierderea garanției.

Pierderea certificatului de garanție sau a facturii duce la pierderea garanției. Nu putem elibera duplicate pentru certificatul de garanție.


Termenul de garanție specificat in certificatul de garanție comercială incepe de la data facturării și se prelungește in mod corespunzător cu durata de nefuncționare, calculată ca intervalul din momentul inregistrării in unitatea de service (data intrării in service) , pană la aducerea produsului in stare de utilizare normală (moment in care vei fi anunțat printr-un e-mail in vederea ridicării produsului reparat).


Produsele cumpărate prin VAPE.RO sunt insoțite de certificate de garanție emise de firma SC WEB DEALS SRL


Vezi intregul document legislativ nr. 449/2003 privind vanzarea produselor şi garanţiile asociate acestora.pe site-ul ANPC AICI


spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@vape.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

vape.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.