021.311.40.46 / 0741.990.365
VAPE - TIGARA ELECTRONICA

Narghileaua Electronica

 Alternativa Mai Ieftina si Mai Sanatoasa a Tigaretei ClasiceNarghileaua Electronica Cu sau Fara Nicotina este un dispozitiv destinat fumatului electronic de dimensiuni extrem de reduse, usor de folosit si foarte practic. 

Numita si Vape de Unica Folosinta sau Disposable Vape Bar, Narghileaua Electronica se foloseste exact cum se foloseste tigareta clasica: se scoate din pachet, se desigileaza si imediat poti incepe sa fumezi. Nu necesita nicio pregatire in prealabil, nu exista butoane sau meniuri complicate, mini narghileaua activandu-se automat atunci cand se inhaleaza. 

Modelele noi de tigari de unica folosinta sunt foarte performante, oferind o calitate a aburului si o intensitate a aromei fantastic de bune dar si o autonomie si un numar de inhalari / fumuri, ce pot varia considerabil, incepand de la 240, 600, 800 pufuri si ajungand la 1500 - 2500 sau chiar 4000-5000 fumuri.

In continuare vom analiza cateva dintre Cele Mai Populare Narghilele Electronice Disponibile pe Piata din Romania.

- VAZE JET -

Vaze Jet este cea mai populara tigara electronica de unica folosinta din Franta, fiind ideala pentru cei care doresc sa faca trecerea de la fumatul clasic, la fumatul electronic.

Fiind cel mai compact dispozitiv vape disponibil la ora actuala, cu dimensiuni similare cu cele ale unei țigări clasice, si activarea automata prin inhalare, Vaze Jet permite pastrarea tuturor senzatiilor si gesturilor pe care le implica fumatul de tigari clasice, inclusiv tinerea acestuia intre 2 degete, exact ca pe o tigareta clasica

DE CE SA ALEGI VAZE JET ?
- Cel Mai Mic Pret din Romania pentru o narghilea electronica
- Special conceput pentru cei care vor sa faca tranzitia de la tigari clasice la cele
electronice
- Cea mai compacta si usoara mini narghilea electronica
- Ofera 240 inhalari (echivalentul unui pachet de tigarete clasice
-  Garantia Calitatii Oferita de Cel Mai Popular Brand din Franta, brand cu o vechime de peste 10 ani.
- Pastreaza toate senzatiile asociate fumatului clasic, inclusiv pozitionarea tigaretei intre 2 degete atunci cand fumati

- GEEK BAR -


Geek Bar este cea mai populara tigara electronica de unica folosinta la nivel mondial, castigand cele mai multe titluri de "Cel Mai Bun Dispozitiv Vape de Unica Folosinta" in cadrul celor mai importante evenimente dedicate fumatului electronic.

Geek Bar a dus standardul de calitate pentru dispozitivele de tip narghilea electronica la un nivel fara precedent gratie tehnologiilor inovatoare pe care producatorul le-a dezvoltat si le-a inglobat in acest dispozitiv fantastic

Este produs de Geek Vape, cel mai mare producator de tigari electronice din lume iar succesul acestui dispozitiv se datoreaza calitatii premium a materialelor din care este fabricat, performantelor si a lichidelor absolut delicioase cu care este preumplut.LA CE SA TE ASTEPTI DE LA GEEK BAR ?
- Proiectat pana la cel mai mic detaliu pentru a oferi o experienta de vaping desavarsita
- Un produs de calitate premium la un pret accesibil tuturor 
- Ofera 600 inhalari, echivalentul a 2 pachete de tigarete clasice
- Paleta generoasa de arome cuprinde peste 20 de mixuri fantastice, special concepute pentru a satisface gusturile tuturor, inclusiv ale celor mai pretentiosi consumatori

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@vape.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies si a politicii de protejare a datelor. Prin continuarea navigarii, confirmati ca aveti varsta legala de PESTE 18 ANI.