021.311.40.46 / 0741.990.365
VAPE - TIGARA ELECTRONICA

Juul Vape Romania Review | Juul vs Myle - Care e Mai Bun?


In USA există două marci de tigari electronice absolut fantastice JUUL și MYLE. Juul Vape a aparut in 2015 iar MYLE la putin timp dupa, in 2016. Gratie unor campanii publicitare extrem de bine gandite, JULL a devenit un brand extrem de cunoscut la nivel mondial, in timp ce Myle a ramas mai putin cunoscut.

Numerosi formatori de opinie din industria vapingului dar si numeroase publicatii de specialitate au analizat si au comparat cele 2 Marci, MYLE iesind castigator, fiind considerat ceva mai bun decat JUUL.

Noi am comparat si am testat cele doua dispozitive de vapat pentru a stabili care este mai bun, iar concluzia  o gasiti la sfarsitul acestui scurt review:

 vs 

JUUL si MYLE sunt amandoua, dispozitive subtiri, usoare, fabricate din materiale de cea mai buna calitate si foarte usor de utilizat.

Productia de vapori este perfect dozata si de calitate foarte buna, in ambele cazuri. Aroma produsa este intensa iar throat hit-ul este mediu ca intensitate, nefiind diferente notabile intre cele 2 deviceuri. 
  

Kitul Vape JUUL este format din o baterie reincarcabila de 200mah si capsula preumpluta cu 0.7 ml de lichid. O capsula ofera aproximativ 200 de pufuri, astfel încât veți putea să vă bucurați de vaping pentru o perioadă decentă de timp înainte de a trebui să schimbați rezerva.

Kitul Vape MYLE este format din o baterie reincarcabila de 240mah si capsula preumpluta cu 0.9 ml de lichid. O capsula ofera aproximativ 240 de pufuri

Cele două dispozitive au un design similar, dar MYLE este ceva mai subțire si se potrivește mai bine în mână, iar vizual este parca mai placut decat JULL.


Capacitatea de lichid a capsulelor  MYLE este de .9 ml, în comparație cu capacitatea de .7 ml a JUUL, deci MYLE are un prim plus aici.

Durata de viață a bateriei MYLE este de 240 mAh, deci autonomia este cu 20% mai mare decat la JUUL. Al doilea plus pt MYLE

În cele din urmă, veți obtine aproximativ 240 de pufuri pe pod cu MYLE, în comparație cu cele 200 de pufuri pe care le oferă JUUL.

Din punct de vedere al caracterisiticilor tehnice si al performantelor, Myle este evident castigator.

Aromele lichidelor. Atat JUUL cat si MYLE ofera o gama variata de arome similare. Aici e greu sa dam un castigator intrucat ambele lichide sunt foarte bune si de calitate, iar componenta subiectiva este prea puternica pentru a spune cu exactitate daca MYLE este mai bun sau daca JUUL castiga.


Din punctul nostru de vedere atât JUUL VAPE, cât și MYLE sunt produse excepționale. Sunt extrem de ușor de utilizat, pufurile sunt foarte fine, ambele oferă o selecție excelentă de arome, sunt considerate pe scară largă o alternativă mai sănătoasă la țigările tradiționale și sunt  elegante și ușor de transportat si de folosit. 

Concluzia noastra: MYLE iese castigator datorita duratei de viață mai mari a bateriei, capacitatii mai mari a capsulelor cu lichid si in final datorita pretului, MYLE fiind mai ieftin decat JUUL.
De unde poti cumpara JUUL VAPE sau MYLE in Romania?

JUUL este disponibil in Romania pe VAPE.ro sau pe VAPS.ro

MYLE se gaseste de azi in Romania. Poti sa cumperi tigari electronice Myle, capsule si rezerve pe VAPE.ro si pe VAPS.ro, la cele mai mici preturi!
 
 


spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@vape.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies si a politicii de protejare a datelor. Prin continuarea navigarii, confirmati ca aveti varsta legala de PESTE 18 ANI.