021.311.40.46 / 0741.990.365
VAPE - TIGARA ELECTRONICA

Ce Este HHC?Hexahidrocannabinolul sau „HHC” este unul dintre cei peste 100 de canabinoizi minori găsiți în planta de cânepă. HHC este un THC relativ cunoscut științei, dar până de curând nu a fost discutat des de consumatorii de canabis. Ca canabinoid minor, apare în mod natural în canabis, dar de obicei în cantități extrem de mici. Deoarece tehnicile de extracție pentru HHC abia ies la pământ, încă nu este cunoscută pe scară largă.

 


HHC a fost izolat pentru prima dată în 1944 de chimistul Roger Adams, când a adăugat molecule de hidrogen Delta-9 THC. Acest proces, numit hidrogenare, transformă THC în hexahidrocannabinol (HHC). Hidrogenarea nu este limitat la CBD industrie. Industria alimentară folosește un proces similar pentru a transforma uleiul vegetal în margarină. În timp ce Adams a creat HHC din THC convențional derivat din marijuana, în zilele noastre canabinoidul este izolat de obicei printr-un proces care începe cu cânepa, verișoara cu conținut scăzut de THC al marijuanei.


 

HHC este de obicei extras din plantele de canabis folosind metode similare cu cele folosite pentru extragerea THC. Cele mai comune două metode pentru extracția HHC sunt extracția cu solvent și separarea mecanică.


 

Este important de reținut că HHC este o componentă minoră a canabisului și, din această cauză, randamentul extracțiilor va fi scăzut.


 

Cum se compară HHC cu Delta 8 și Delta 9 THC?


HHC și Delta-9 THC sunt compuși similari din punct de vedere chimic, HHC având atomi de hidrogen suplimentari. Această diferență în structura moleculară face ca profilul de potență al HHC să fie considerat puțin mai puțin puternic decât Delta-9 THC, dar mai puternic decât Delta-8 THC. În plus, efectele HHC tind să dureze o perioadă mai lungă de timp, de obicei 10-12 ore, în comparație cu durata de 6-8 ore a Delta-9 THC.

 

Beneficiile HHC


Au existat cercetări limitate cu privire la beneficiile HHC în comparație cu alți canabinoizi, cum ar fi Delta-9 THC sau CBD. Cu toate acestea, studiile timpurii au produs cercetări promițătoare. Un studiu 2011 a analizat modul în care hexahidrocannabinolul (HHC) poate interacționa cu celulele canceroase. De asemenea, cercetători japonezi a publicat o lucrare în 2007 care descrie capacitatea impresionantă de îmbunătățire a reliefului a HHC la șoareci. În timp ce aceste studii timpurii sugerează că HHC poate avea potențial de calmare, sunt necesare mai multe cercetări pentru a înțelege pe deplin beneficiile sale și modul în care poate fi utilizat în tratamentul medical.


 

Efectele HHC

Utilizatorii HHC au raportat sentimente de relaxare, euforie, apetit crescut, percepție alterată a timpului și spațiului, sociabilitate crescută și multe altele. Unii consumatori descriu experimentarea HHC ca pe o jumătate de măsură între Delta-8 THC și Delta-9 THC, deși rezultatele individuale vor varia.

 

Moleculele HHC se leagă de receptorii naturali endocannabinoizi ai corpului într-un mod similar cu cel al CBG, CB Nși alți canabinoizi. Această legare este cea care produce efectele pe care le experimentează utilizatorii.


 

Care sunt efectele secundare ale HHC?

Majoritatea cunoștințelor noastre despre efectele secundare ale HHC se bazează pe cercetări limitate și pe rapoarte anecdotice ale utilizatorilor. Cu toate acestea, utilizatorii au raportat reacții adverse similare cu cele asociate în mod obișnuit cu Delta-9 THC, cum ar fi paranoia, uscăciunea gurii, ochii uscați și roșii, foamea și problemele de somn.


 

La fel ca Delta-9 THC, utilizarea HHC poate avea o gamă largă de efecte secundare pe termen scurt, inclusiv creșterea apetitului, uscăciunea gurii, ochi injectați de sânge, timpi de reacție mai lenți, tulburări de memorie și concentrare și creșterea ritmului cardiac. Utilizarea excesivă pe termen lung a THC poate duce la dependență și simptome de sevraj la încetare și poate exista o asociere cu probleme de sănătate mintală, cum ar fi depresia, anxietatea și psihoza.


 

Este important să abordați HHC cu prudență, ca și în cazul oricărui nou canabinoid, deoarece acești compuși pot fi imprevizibili și efectele lor asupra oamenilor nu sunt bine înțelese. Utilizarea HHC, în special în doze mari, poate avea un impact negativ asupra funcției cognitive, în special la adulții tineri, ceea ce poate fi o preocupare pentru cei care îl folosesc în scopuri recreative.

 

Ca și în cazul oricărui nou canabinoid, este important să-l abordăm cu oarecare precauție, deoarece acești compuși pot fi imprevizibili, iar efectele lor asupra oamenilor nu sunt bine înțelese.


 

Timpul de detectare a HHC | Cât timp rămâne HHC în corpul tău?

Perioada de timp în care HHC poate fi detectată în sistemul unei persoane variază în funcție de mai mulți factori, cum ar fi cantitatea consumată, frecvența utilizării și metabolismul individului. În medie, HHC poate fi detectat în urină timp de 2-30 de zile după ultima utilizare, în sânge până la 24 de ore și în păr până la 90 de zile. Cu toate acestea, utilizarea intensă sau cronică poate prelungi timpul de detectare.

 

Factorii care afectează timpul de detectare includ cantitatea de HHC consumată, frecvența utilizării și metabolismul individual. Alți factori, cum ar fi vârsta, masa corporală și sănătatea generală, pot juca, de asemenea, un rol în cât timp rămâne HHC în sistem.


 

HHC și teste antidrog

Probabilitatea ca HHC să apară la un test de droguri poate varia foarte mult din cauza diferențelor dintre chimia corpului personal și metoda de testare. Ca urmare, nu este posibil să se garanteze că utilizarea unui produs derivat din cânepă nu va duce la un test pozitiv pentru HHC. Pentru a fi în siguranță, se recomandă să fiți precauți atunci când utilizați produse din cânepă, în special atunci când sunteți supus unor teste regulate de droguri.


 

HHC este legal ? | Legalitatea HHC

Reglementarea HHC este complexă și adesea considerată o substanță controlată. Canabinoizii sintetici, inclusiv HHC, sunt adesea considerați substanțe controlate, iar deținerea, vânzarea sau utilizarea poate duce la sancțiuni legale. Cu toate acestea, reglementarea viitoare a HHC este de așteptat să semene cu cea a THC.


 

Statutul legal al THC este supus variațiilor în funcție de țări și regiuni. În timp ce în unele locații este complet legal atât pentru uz medicinal, cât și pentru recreere, în altele este strict interzis. În Statele Unite, legalitatea THC este determinată de legile statului. Unele state au legalizat marijuana, inclusiv THC, în scopuri medicale și/sau recreative, în timp ce altele mențin o interdicție privind utilizarea acesteia.


 

Legalitatea hexahidrocannabinolului In Romania (HHC)

HHC se poate vinde legal în 15 țări europene, inclusiv în România


 

HHC este considerat un înlocuitor legal pentru THC. Producătorii susțin această afirmație afirmând că produsul este derivat din delta-8-THC (canabinoidul principal din florile de cânepă). De asemenea, ei spun că HHC este legal, deoarece produce în mod natural semințe de cânepă și polen de canabis, că producția de HHC este pur și simplu o extracție naturală. Adevărul este că legile federale nu au stabilit încă dacă canabinoidul HHC este analog cu THC.
 

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@vape.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies si a politicii de protejare a datelor. Prin continuarea navigarii, confirmati ca aveti varsta legala de PESTE 18 ANI.