021.311.40.46 / 0741.990.365
VAPE - TIGARA ELECTRONICA
Lichid Tigara Electronica Premium Xeo FreeX Cutthroat Djinn, 50ml, Fara Nicotina, 60%VG si 40%PG, Fabricat in Germania, Recipient 60ml

Lichid Tigara Electronica Premium Xeo FreeX Cutthroat Djinn, 50ml, Fara Nicotina, 60%VG si 40%PG, Fabricat in Germania, Recipient 60ml

Pret: 39.00 Lei

 

In stoc

Pune in cos
Comanda fara sa faci cont
Comanda instant

Descriere si specificatii

Lichid tigara electronica premium cu o aroma deosebita, fabricat 100% in Germania, din cele mai pure si mai de calitate ingrediente.
 
Producatorul XEO GMBH este unul dintre cei mai vechi si cei mai apreciati producatori de e-lichide si tigari electronice din Germania Toata gama de lichide a acestora este, dupa standarde germane, o gama de lichide premium, si se comercializeaza in special in tarile bogate ale Europei, mai ales in cele nordice, 

In cautarea noastra pt cele mai bune lichide, am ajuns sa incercam si lichidele XEO. Reactia primei degustari a fost "WOW...astea da lichide"...trebuie neaparat sa ajunga si pe rafturile noastre, si au ajuns ...si la un pret mai mult decat decent.  

Aroma delicioasa si revigoranta de struguri cu menta, cu o textura cremoasa ce conferă e-lichidului o notă revigoranta, dulce și unică.

E-lichidul XEO se caracterizează printr-o dezvoltare excelentă a vaporilor ceea ce inseamna ca se va consuma mult mai greu decat alte lichide de calitate mai slaba.

Producatorul XEO GMBH acorda o atentie speciala gamei de lichide pentru tigara electronica, din punct de vedere al calitatii acestor produse. 

Lichidele cu nicotina XEO folosesc numai nicotina farmaceutica de cea mai buna calitate si toate sortimentele au fost testate in laboratoare motiv pentru care toate produsele XEO sunt conforme cu Directiva Europeana Privind Produsele din Tutun (TPD) si au fost notifcate catre Ministerelor Sanatatii din Germania, Romania si altor state UE, fiind autorizate catre comercializare in deplina siguranta pt consumatori.


Prin utilizarea de lichide pentru  tigara electronica de cea mai buna calitate cresteti beneficiile vapatului (fumatului electronic de lichide) comparativ cu metoda clasica de fumat 

Proportie VG 60% si PG 40%
Nicotina: 0mg
Cantitate Lichid 50ml
Recipient de 60 ml pentru adaugarea si amestecarea cu usurinta a unui shot de nicotina de 10ml

Reincărcarea simplă și directă a rezervoarelor datorita design-ului.
Flaconul este prevazut cu sistem de siguranță impotriva accesului copiilor

Acest produs este interzis persoanelor cu varsta sub 18 ani!
Prin accesarea paginii acestui produs confirmati că aveti cel puţin 18 ani impliniţi la data accesării.

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@vape.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies si a politicii de protejare a datelor. Prin continuarea navigarii, confirmati ca aveti varsta legala de PESTE 18 ANI.