021.311.40.46 / 0741.990.365
VAPE - TIGARA ELECTRONICA
Lichid din Tutun Natural El Toro Puros Basic, Shortfill 100 ml, Extras din Frunze de Tutun Organic, Fara Nicotina, Premium, Made in UK

Lichid din Tutun Natural El Toro Puros Basic, Shortfill 100 ml, Extras din Frunze de Tutun Organic, Fara Nicotina, Premium, Made in UK

Pret: 99.00 Lei

 

In stoc

Raport VG/PG*

* Camp Obligatoriu - Selectati intai o valoare pentru a putea comanda *

Descriere si specificatii

Lichidul el Toro Puros este un Lichid Vape Natural Obtinut din Frunze de Tutun Organic Cubanez Fin
Gustul intens, usor condimentat, cu note pamantii si nuante de nuci, speciifc tigarilor de foi cubaneze fine, este absolut fantastic iar aroma sublima va incanta simturile oricarui iubitor de lichide cu tutun.

El Toro este Primul si Cel Mai Vechi Brand de Lichide Extrase din Tutun Natural, din LumeHouse Of Liquids este compania care practic a inventat si a lansat pe piata acest tip de lichide extraordinare.

Noi am testat totate lichidele lor si sunt fantastice.... mai bune si mai savuroase decat oricare alte lichide naturale pe care le-am vapat pana acum.

Lichidul contine Tutun Natural Extras din Frunze de Tutun Organic prin Macerare si Presare la ReceFrunzele de Tutun Organic stau 1 saptamana la macerat iar apoi sunt presate folosindu-se un proces similar cu cel al presarii uleiului de masline extravirgin.

Toate etapele procesului de productie, de la alegerea frunzelor, macerarea la rece si filtrarea lichidului sunt facute manual de mesteri cu multa experienta.

In procesul de productie a lichidului, House of Liquid nu foloseste nici un fel de elemente artificiale în produsele lor, păstrand toate ingredientele în formă pură.

Nicio aroma de laborator nu se va apropia de aroma naturala care va fi mereu mai bogată, complexă și completă.

El Toro foloseste doar frunze de tutun organic, alese manual, bucata cu bucata, din cele mai bune plantatii de tutun din lume 

Dupa ce procesul de macerare s-a sfarsit se trece la un nou proces de filtrare naturală care asigura o filtrare de pana la 5 microni, astfel incat reziduul de pe rezistente va fi minim.


Proportie VG/PG : 100% VG  /  100%PG  /  50%VG-50%PG
Cantitate totala Lichid: 100ml Lichid Ready to Vape in recipient shortfill de 120 ml
Se recomanda folosirea ca atare sau cu maxim 2 shoturi de nicotina. Alternativ se poate folosi ca Baza in combinatie cu alte arome

Reincărcarea simplă și directă a rezervoarelor datorita design-ului.
Flaconul este prevazut cu sistem de siguranță impotriva accesului copiilor

Categorie Lichid tobacco/tabac

 
Acest produs este interzis persoanelor cu varsta sub 18 ani!
Prin accesarea paginii acestui produs confirmati că aveti cel puţin 18 ani impliniţi la data accesării.
Nicotina este o substanta toxica, care poate cauza probleme daca este consumata in mod incorect. Lichidele pentru tigari electronice cu nicotina sau fara nu trebuiesc sub nicio forma inghitite sau sa intre in contact cu pielea sau cu ochii.
Nu lasati flacoanele cu lichidnesupravegheate in preajma copiilor sau a animalelor de casa
Nicotina este contraindicata persoanelor cu probleme ale aparatului cardio-vascular, femeilor gravide sau celorcare alapteaza si interzisa minorilor
In cazul ingerarii accidentale de lichid pentru tigara electronica sau daca acesta intra in contact cu pielea sau ochii este necesar sa consultati imediat medicul
Recenziile utilizatorilor
Data: 12-07-2021

Imi place enorm. Este excelent!. E fabulos pe orice atomizor, fie MTL sau DL.

Recenzie data de Nicu (Oradea)
Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@vape.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies si a politicii de protejare a datelor. Prin continuarea navigarii, confirmati ca aveti varsta legala de PESTE 18 ANI.