021.311.40.46 / 0741.990.365
Te poate ajuta sa renunti la fumat
TIGARA ELECTRONICA
Tigara Electronica, alternativa relativ noua a fumatului clasic, inventata in anul 2003, produsa si ultilizata in masa incepand cu anii 2006-2007, si-a demonstrat eficienta ca adjuvant in efortul de renuntare la fumat, ajutand zeci de milioane de oameni la nivel global, sa renunte definitiv la cel mai nociv obicei din toate timpurile.
Folosita corect si achizitionata din surse sigure, Tigara Electronica este extrem de sigura si contine cu pana la 95% mai putine substante nocive decat tigara clasica
Cele Mai Sigure Tigari Electronice si Lichide sunt considerate cele proiectate si fabricate in Marea Britanie , singura tara in care autoritatile guvernamentale si de sanatate publica, MHRA (Agenția de Reglementare a Medicamentelor și Asistenței Medicale) si Public Health England (Serviciul de Sănătate Publică din Anglia), au efectuat studii riguroase privind efectele tigarii electronice si au asigurat in mod constant  respectarea cu strictete de catre producatori, a tuturor normelor sanitare si de calitate, in procesul de fabricare a Lichidelor pt Tigara Electronica si a Dispozitivelor de Inhalat Nicotina, motiv pt care:

- Lichidele si dispozitivele produse de englezi sunt cele mai sigure si de cea mai buna calitate
- Pana in Anul 2020, peste 2 milioane de fumatori din Anglia au renuntat complet la fumat cu ajutorul tigarilor electronice.
- Peste 4 milioane de englezi folosesc acum tigara electronica in locul celei clasice, imbunatatindu-si semnificativ calitatea vietii.


TIGARA ELECTRONICA

DISTRIBUTIE

VAPE.ro este unic importator si distribuitor / furnizor de tigari electronice / dispozitive vape si lichid pentru tigara electronica Jac Vapour si Drake's din Marea Britanie respectiv XEO Germania. Produsele noastre beneficiaza de cea mai buna garantie pentru hardware de pe piata romaneasca, de pana la 6 luni.
 
Lichidele si aromele comercializate sunt fabricate 100% in Marea Britanie si Germania si sunt de cea mai buna calitate. 
 

VAPE.ro comercializeaza si in sistem en-gros tigari electronice de cea mai buna calitate si accesoriile aferente acestora la preturi care permit adaosuri substantiale.

 
Jac Vapour este unul dintre cei mai bine cotati producatori de Tigari Electronics si E-lichide din Marea Britanie avand un scor de 5 Stele din 400 Review-uri pe TRUSTPILOT ( https://uk.trustpilot.com/review/www.jacvapour.com )
 

Produsele Jac Vapour sunt de cea mai buna calitate si sunt conforme cu Directiva Europeana TPDconforme cu Directiva Europeana ROHS (Restriction of Hazardous Substances Directive 2002/95/EC) , CE si CLP (Regulamentul (CE) 1272)

 

Pentru mai multe informatii privind termenii colaborarii sau oferta en-gros, ne puteti contacta prin:


Email: vapeshopromania@gmail.com
Telefon: 0730104072
 
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@vape.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

vape.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.