021.311.40.46 / 0741.990.365
VAPE - TIGARA ELECTRONICA
Aroma Naturala Concentrata El Toro Fusion, Longfill 20/60 ml, Extras Natural din Tutun Organic, Macerat la Rece, Premium, Fabricat in UK

Aroma Naturala Concentrata El Toro Fusion, Longfill 20/60 ml, Extras Natural din Tutun Organic, Macerat la Rece, Premium, Fabricat in UK

Pret: 59.00 Lei

 

Stoc terminat

Descriere si specificatii

Aroma El Toro Fusion este o Aroma Naturala Concentrata obtinuta din Frunze de Tutun Burley Alb Organic si Extras Natural de Mere Verzi Organice
Gustul intens, bogat, usor aspru si cu tente pamantii, specific tutunului alb Burley, acompaniat de note proaspete de mere naturale verzi, este absolut fantastic, iar aroma sublima va incanta simturile oricarui iubitor de lichide cu tutun.

El Toro este Primul si Cel Mai Vechi Brand de Lichide Extrase din Tutun Natural, din LumeHouse Of Liquids este compania care practic a inventat si a lansat pe piata acest tip de lichide extraordinare.

Noi am testat totate lichidele lor si sunt fantastice.... mai bune si mai savuroase decat oricare alte lichide naturale pe care le-am vapat pana acum.

Aroma Concentrata este Obtinuta din Frunze de Tutun Organic, prin Macerare si Presare la ReceFrunzele de Tutun Organic stau 3 saptamani la macerat iar apoi sunt presate folosindu-se un proces similar cu cel al presarii uleiului de masline extravirgin.

Toate etapele procesului de productie, de la alegerea frunzelor, macerarea la rece si filtrarea lichidului sunt facute manual de mesteri cu multa experienta.

In procesul de productie a lichidului, House of Liquid nu foloseste nici un fel de elemente artificiale în produsele lor, păstrand toate ingredientele în formă pură.

Nicio aroma de laborator nu se va apropia de aroma naturala care va fi mereu mai bogată, complexă și completă.

El Toro foloseste doar frunze de tutun organic, alese manual, bucata cu bucata, din cele mai bune plantatii de tutun din lume 

Dupa ce procesul de macerare s-a sfarsit se trece la un nou proces de filtrare naturală care asigura o filtrare de pana la 5 microni, astfel incat reziduul de pe rezistente va fi minim.


Proportie 50%VG / 50%PG 
Proportie aroma/baza 33% / 66% - cei 20 ml de aroma trebuie amestecati cu 40ml de baza cu sau fara nicotina, obtinandu-se 60ml de lichid fantastic.

Timp minim de macerare - 120 minute
Noi recomandam sa lasati la macerat cel putin 48 ore, dar pentru ca aroma sa isi atinga potentialul maxim, e necesara o perioada de macerare de cel putin 5 zile.

Fabricat in Marea Britanie

Categorie Aroma tobacco/tabac

Recenziile utilizatorilor
Data: 07-02-2023

Excelent lichid.

Recenzie data de Sorin (Bistrita)
Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@vape.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies si a politicii de protejare a datelor. Prin continuarea navigarii, confirmati ca aveti varsta legala de PESTE 18 ANI.